Terug naar De stad Rome // must-see’s, oude centrum, Colosseum, Trevi Fontein, Vaticaan

De beste hotels in de stad Rome // overzicht met waarderingen

Er zijn heel veel goede hotels in de stad Rome te vinden. Zelfs in het centrum van Rome, op loopafstand van alle dingen die je gezien moet hebben, zijn er nog genoeg hele goede accomodaties te vinden. Voor een volledig overzicht kun je het beste hier kijken, wil je alvast een samenvatting van de beste 3 hotels volgens ons, lees dan verder!

De beste hotels in de stad Rome

The Telegraph Suites – 9,2 uit 500.
Letterlijk in het hart van Rome ligt The Telegraph Suites. Vlakbij Piazza Venezia en op 500 meter afstand van de Trevifontein, vlakbij het Forum Romanum, ligt deze schitterende accomodatie. Het is zonder meer een van de beste hotels in de stad Rome. Gratis WiFi, airconditioning, een 24-uursreceptie, en antieke bezienswaardigheden in de buurt. Zelfs als je meer van winkelen houdt kun je het in dit stadsdeel prima doen omdat er zich allerlei winkels van populaire merken in de buurt bevinden. Dagelijkse schoonmaak van het appartement zit inbegrepen, en vooral het aardige personeel wordt geroemd. Door al deze positieve dingen beoordelen zo’n 500 bezoekers de accomodatie op booking.com gemiddeld met een 9,2.

Via Del Corso Home Roma – 9,6 uit 600.
Ook een van de beste hotels in de stad Rome: in het centrum op ongeveer 40 meter afstand van Piazza Venezia ligt het Via Del Corso Home Roma. Gratis WiFi, airconditioning, moderne witte meubels, een föhn in de eigen badkamer, een minibar en dagelijks Italiaans ontbijt geservereerd op de kamer. Op loopafstand van veel bezienswaardigheden zoals het Pantheon, de Trevifontein en een van de populairste winkelstraten in Rome. Het personeel wordt geroemd net als het ontbijt door de bezoekers die op booking.com een beoordeling hebben achtergelaten; de meer dan 600 waarderingen geven het gemiddeld een 9,6.

Colosseo Gardens – 9,1 uit 600
Een hotel dat dichtbij het Colosseum ligt, en waar dat ook wel uit de naam is af te lezen, is Colosseo Gardens. Loop 2 minuten en je bent bij het Colosseum. Luxe appartementen met WiFi, airconditioning, kitchenette, een woon-eetkamer en een wasmachine zitten er bij in. Een föhn vind je ook in de badkamer. Veel bezienswaardigheden zijn er op 10 minuten loopafstand, net als metrohalte Via Cavour. Via hier kun je zo de rest van Rome verkennen. De bezoekers van booking.com vonden het personeel erg vriendelijk en hoewel het zo dichtbij een toeristische hotspot bevindt, is de straat toch erg rustig. Meer dan 600 mensen geven het op booking.com gemiddeld een 9,1.