Terug naar Rome Fiumicino Airport // trein of bus naar centrum, winkelen, taxi, auto huren

Hotels bij Rome Fiumicino Airport // Hilton, Albis Rooms, Aquila di Mare

Er zijn genoeg hotels bij Rome Fiumicino Airport, maar er is maar 1 hotel dat echt op loopafstand van het vliegveld zit. Dat is het Hilton Rome Airport. Hoewel het fijn is dat je niet afhankelijk bent van een shuttle, zijn er in de omgeving van het hotel nog veel goede hotels te vinden met wel een shuttle. Hier een overzicht van de 4 beste hotels bij Rome Fiumicino Airport in samenwerking met booking.com!

Hilton Airport

De borden naar hotel leiden je naar de passagierstunnel naar de parkeerplaatsen / kantoren van de autoverhuurbedrijven. Loop rechtdoor en je ziet aan het einde rechts een lift. Neem die lift naar beneden en sla daar rechtsaf. Je zult het hotel daar zien liggen. Een luchthavenshuttle is niet nodig aangezien het op loopafstand ligt. Er is wel een gratis shuttleservice naar het centrum van Rome. De kamers zelf hebben een minibar, geluidsdichte kamers en er is ook een ontbijtbuffet. Er is verder nog een sauna, stoombad, hot tub en een fitnessruimte. In de openbare ruimtes is er gratis WiFi, voor WiFi op je kamer moet je nog 20 euro per 24 uur bijbetalen. Gemiddeld een 7,7 uit ruim 3600 beoordelingen.

Bed & Breakfast: Sleep and Fly Rome Airport

Sleep and Fly Rome Airport is eigenlijk een bed&breakfast en wordt beheerd door een familie. Dat komt de kwaliteit echter alleen ten goede. Naast het feit dat het op 800 meter van het centrum van Fiumicino ligt en op maar 100 meter van een bushalte met een bus naar het centrum van Rome, ligt dit hotel bij Rome Fiumicino Airport in de buurt; slechts 3 kilometer afstand. Gratis WiFi, gratis parkeren en een kamer die je ook in grotere hotels krijgt. Transport van en naar de luchthaven is op elk moment van de dag mogelijk. Meer dan 500 mensen gaven het Sleep and Fly Rome Airport op booking.com gemiddeld een 9,5.

Albis Rooms Guest House

Als je een van de beste hotels bij Rome Fiumicino Airport zoekt die dichtbij ligt (3 kilometer van het vliegveld vandaan), met gratis toiletartikelen, gratis WiFi, een stopcontact bij het bed en een prima ontbijt? Dan moet je echt Albis Rooms Guest House overwegen! Een shuttlebus zit er helaas niet bij, maar daar staat wel tegenover dat er op loopafstand van het hotel wel prima restaurants te vinden zijn! Gemiddeld geven zo’n 200 mensen het een 9,6 op booking.com.

Aquila di Mare (vakantiehuis)

Een ander prima hotel bij Rome Fiumicino Airport in de buurt is Aquila Di Mare. 350 meter van het strand vandaan en overal gratis WiFi. Eigenlijk is het meer een vakantiehuis dan een hotel, maar dat maakt het juist extra goed. Eenvoudige meubels maar wel een flatscreen televisie, een eethoek in de buitenlucht en een kitchenette. 500 meter van het vakantiehuis vandaan is een bushalte met een directe verbinding naar het centrum van Fiumicino. Een luchthavenshuttle is tegen een toeslag beschikbaar. Parkeren is gratis. Uit meer dan 750 beoordelingen komt gemiddeld een 9,4, een van de hoogste in de omgeving! Ideaal om een nachtje te boeken voor een vroege vlucht!

Zoek op booking.com

Er zijn dus hele goede hotels bij Rome Fiumicino Airport te vinden. Onze tip is gewoon om op booking.com rond te struinen, wat ons betreft zijn deze vier toch wel de beste in de buurt! Veel succes met zoeken!